Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Estigues al dia de tota l'actualitat municipal.

Orchestra Fireluche amb Pau Riba, Marc Parrot, Canimas – Jacquet – Mas, Joana Serrat, i Eduard Farelo, entre els artistes confirmats al Festival (a)phònica de Banyoles

La setzena edició tindrà lloc del 27 al 30 de juny a la capital del Pla de l’Estany. El festival, que presentarà tota la programació a finals de maig, també avança les actuacions de Pau Vallvé, ajo & min, Jorge da Rocha, Daura Mangara amb la projecció del documental Negre de merda, i Cor de Teatre Small.

Rafael Aguirre torna a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles amb un recital en solitari on interpretarà les obres mestres del seu repartori

Caracteritzat pel seu virtuosisme i immens repertori, els 13 primers premis internacionals i els 34 països on ha actuat el situen com un dels guitarristes de referència del moment. Serà el segon concert de l’Artista Resident 2019 de l’Ateneu – CMEM i l’única oportunitat de veure’l en format solo.

Comença el període de preinscripcions al curs 2019-2020 de l’Escola municipal de música de Banyoles

Les preinscripcions comencen avui dilluns 6 de maig i finalitzen el divendres 14 de juny. Es realitzarà una jornada de portes obertes el divendres 7 de juny per conèixer l’EMMB. L’EMMB ofereix una proposta formativa àmplia i diversa d’educació musical, adreçada a tota la ciutadania, de totes les edats, perfils i interessos estètics.

Carregant resultat