Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Toti Soler porta ‘Fill de la fortuna’ a l’Auditori de l’Ateneu

El guitarrista presentarà dissabte el seu darrer treball discogràfic en un recital creat per a l’ocasió

dijous 09 novembre 2023

El guitarrista Toti Soler presentarà el seu darrer treball discogràfic Fill de la fortuna (Satélite K, 2022) aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. El concert serà aquest dissabte a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu i les entrades al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

Fill de la fortuna és el trenta-setè disc en solitari que publica Toti Soler, ideat poc abans de la pandèmia, i en el qual manté el seu característic estil guitarrístic, a través de divuit temes per a guitarra solista, grup i cançons, on s’acompanya d’un ventall de veus com Gemma Humet, Mireia Vives, Rosa Mateu o Sandra Bonillo. 

Toti Soler oferirà dissabte un recital creat per a l’ocasió que comptarà amb les noves composicions del disc i una selecció dels millors temes que ha escrit durant els seus 60 anys de dedicació a la guitarra i a la composició amb les diferents influències que l’han acompanyat durant tot aquest temps – clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals,etc.-, però sobretot amb la seva forma personal de composar i interpretar, sensible i profunda. Soler farà un captivador recorregut a través del seu exquisit univers musical de guitarra catalana. 

En el concert de dissabte a l’Auditori de l’Ateneu, Soler actuarà acompanyat d’Olvida Lanza, al violí; Marc Prat, al contrabaix i Arnau Figueres, a la percussió. Les entrades (12€ anticipada, 15€ a taquilla) per al concert es poden adquirir a través del web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.