Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Pirates Teatre porta a Banyoles Els secundaris

L’espectacle vol ser un homenatge als actors i a les actrius que no es recorden

dimecres 08 novembre 2023

La companyia Els Pirates Teatre tornarà aquest divendres a Banyoles per presentar el seu darrer espectacle Els secundaris. L’espectacle, que homenatja als actors i a les actrius que no es recorden, es podrà veure aquest divendres a les 8 del vespre al Teatre Municipal i les darreres entrades estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

Els secundaris està inspirada en els espectacles popular del Paral·lel de principis del segle XX i barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions i, en concret, a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur. 

En l’espectacle, una actriu i un actor secundaris comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. En un embat de vivències hilarants, els dos faran tot el possible perquè l’espectacle sigui un èxit. 

Amb dramatúrgia i interpretació de Bernat Cot i Laura Aubert i dirigit per Adrià Aubert, Els secundaris es podrà veure aquest divendres 10 de novembre a les 8 del vespre al Teatre Municipal de Banyoles. Les darreres entrades disponibles es poden adquirir a través del web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’ajuntament.

Els Pirates Teatre

Els Pirates Teatre, que acaba de celebrar el seu vintè aniversari, va néixer a Barcelona l’any 2001 i, des de desembre de 2013, és també responsable de la gestió d’El Maldà. Formada per quinze persones de diferents disciplines, Els Pirates Teatre ha estrenat en aquests vint anys un total de 33 espectacles, oberts a diferents gèneres escènics i autors, amb forts vincles amb la música i amb proximitat amb el públic.