Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una delegació d’alcaldes i alcaldesses polonesos visita Banyoles

Els representants municipals estan fent una gira pel territori i han pogut conèixer el model de turisme i esport de Banyoles

dimecres 23 octubre 2019

Una vintena d’alcaldes i alcaldesses i tècnics/ques d’ajuntaments de Polònia visiten avui Banyoles. Els responsables municipals s’han interessat pel model de turisme i esport de la ciutat i han pogut conèixer l’Estany i el Barri Vell.

Els representants municipals, que venen de la zona de Poznan, han estat rebuts a l’Ajuntament per l’Alcalde Miquel Noguer i la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Anna Tarafa. En la benvinguda, a la sala de plens del consistori, l’Alcalde ha agraït la visita i ha destacat “la potencialitat de Banyoles pel que fa al turisme, vinculat a l’Estany i el Barri Vell, i també el turisme esportiu”. Anna Tarafa ha detallat als alcaldes el model turístic de la ciutat vinculat als eixos de natura, cultura i esport.

La visita a Banyoles, organitzada per la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) forma part d’un recorregut per les comarques de Girona per conèixer experiències d’èxit en l’àmbit municipal que els alcaldes de Polònia puguin aplicar als seus pobles. Entre altres poblacions, els representants municipals visitaran també durant aquesta setmana Lloret de Mar i Olot.