Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobat sa i estalvi l’home desaparegut a Banyoles (Pla de l’Estany) quan anava a votar a les eleccions per al Parlament de Catalunya

A les 10:15h d’avui, Protecció Civil de l’Ajuntament de Banyoles han localitzat l’home desaparegut ahir, 14 de febrer.

dilluns 15 febrer 2021

La recerca es va iniciar el diumenge al migdia tan bon punt es va rebre l’avís de la seva desaparició. Segons sembla, E.V.C. de 95 anys i veí de Banyoles, va sortir de casa seva a peu amb la intenció de votar a les eleccions  al Parlament de la Generalitat de Calalunya. Passades unes hores, familiars de l’home van alertar que l’home no havia tornat a casa i que no sabien a on eren. 

Immediatament, efectius de Protecció Civil de Banyoles i Salt, Policia Local de Banyoles, Bombers de la Generalitat de Catalunya i efectius de la Comissaria dels  Mossos d’Esquadra de Banyoles van iniciar la recerca: pel nucli urbà  del poble de Banyoles, a diferents zones boscoses del terme municipal de Banyoles, Porqueres i Melianta. i, fins hi tot, recerca aquàtica per tota la vora de l’estany de Banyoles amb la llanxa de Creu Roja assignada a Protecció Civil de Banyoles.

El dispositiu s’ha mantingut fins ara quan, afortunadament, a les 10:20h efectius de Protecció Civil de Banyoles han localitzat l’avi semi-inconscient. En concret l’han trobat estirat al terra  a la zona de Can Ginesta, a prop de la riera de Vallobera, en el terme municipal de Banyoles.