Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tristan Douche i Fanni Szalai, primers campions al Triatló Internacional de Banyoles

La competició continuarà demà dissabte amb el Campionat d’Espanya de Triatló per Clubs i el Campionat d’Europa de Triatló Youth per relleus

divendres 21 juliol 2023

Tristan Douche (França) i Fanni Szalai (Hongria) s’han proclamat avui primers campions del Triatló Internacional de Banyoles, que es va iniciar ahir dijous i s’allargarà fins demà dissabte. Els dos triatletes han guanyat les primeres finals del Campionat d’Europa Youth que s’han disputat aquesta tarda. La competició continuarà demà amb el Campionat d’Espanya de Clubs i el Campionat d’Europa Youth de Relleus Mixtos. 

Puntualment a les 7 de la tarda ha començat la final masculina del Campionat d’Europa Youth, amb els 31 triatletes que ahir dijous es van classificar amb els millors temps en les semifinals que es van disputar ahir a la tarda. La cursa d’avui ha estat competida des de la primera transició i al final el francès Tristan Douche (20:04) s’ha acabat imposant en un ajustat sprint final, per davant del també francès Milan Lariviere (20:06) i el belga Jens Smolders (20:12). 

Després de la final masculina, a les 8 del vespre s’ha donat la sortida a la final femenina que, com ja va fer ahir en la seva sèrie classificatòria, ha dominat des de l’inici la triatleta hongaresa Fanni Szalai (21:59), que ha aconseguit la victòria final per davant de les franceses Ambre Grasset (22:08) i Léa Houart (22:15). 

Tres dies de competició 

La 13a edició del Triatló Internacional de Banyoles es va iniciar ahir dijous a la tarda i s’acabarà demà dissabte al vespre. Hi participen més de 1.500 triatletes procedents d’una trentena de països diferents. Després de les primeres finals d’aquesta tarda, demà dissabte serà la gran jornada del Triatló amb la celebració, per primera vegada a Banyoles, del Campionat d’Espanya per Clubs, tant en curses individuals com en relleus i amb la participació d’un centenar d’equips. A la tarda es disputarà també el Campionat d’Europa de Triatló Youth per relleus mixtos.