Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

T tela estrena els espectacles familiars per aquest 2021 a Banyoles amb l’obra pluridisciplinària ‘Klé’

T tela segueix apostant per la diversitat de formats teatrals en la seva programació, que engloba diverses franges d’edats. ‘KL’AA, la teva cançó’, ideal com a primera experiència teatral pels més petits i ‘Orbital’, un espectacle de nous formats, completen la programació d’aquest primer trimestre de l’any

dijous 28 gener 2021

T tela, l’entitat encarregada de programar els espectacles familiars a Banyoles, aposta per nous formats en la programació d’aquest primer trimestre de 2021.

La programació s’estrenarà aquest diumenge, amb ‘Klé’, un espectacle suggerent per endinsar-se en el món del pintor suís Paul Klee. Una obra que es caracteritza per la varietat de disciplines que s’hi poden veure: teatre gestual, dansa, màgia, titelles i la música en directe del violinista de Blaumut, Vassil Lambrinov.

Pel que fa a guardons, ‘Klé’ destaca per haver acabat finalista als prestigiosos premis MAX de teatre l’any 2018, entre altres mencions i participacions en festivals.

Se’n podran veure dues sessions (12 h i 18 h) amb entrades pràcticament exhaurides. (5 €, anticipada i 7 € a taquilla).

Una primera experiència teatral per als més petits i una aventura espacial

El mes de febrer serà el torn per l’espectacle pensat pels més petits, ‘KL’AA, la teva cançó’. Una proposta delicada que barreja música vocal i teatre gestual, ideal com a primera experiència teatral.

Kl’aa, la teva cançó és un espectacle sense text que ha rebut el Premi Feten 2020 al Millor espectacle per la Petita Infància. L’actuació serà el 28 de febrer, en una doble sessió (12 h i 17 h) a la Factoria d’Arts Escèniques. (10 €, anticipada i 12 €, a taquilla).

Finalment, el 14 de març, la companyia Farrés Brothers portarà al Teatre Municipal el seu espectacle ‘Orbital’. Una proposta que parla del concepte de distància i l’amistat utilitzant nous formats teatrals, amb videoprojeccions en directe. L’obra es podrà veure en una doble sessió (12 h i 17 h). (5 €, anticipada i 7 €, a taquilla)

Per a més informació i compra d’entrades es pot visitar el web Ttela.cat.

T tela, vetllant per una programació familiar de qualitat

T tela és una entitat sense afany de lucre que organitza i programa el teatre familiar a Banyoles. És una entitat privada que programa teatre gràcies al suport i a les subvencions públiques, sobretot de l’Ajuntament de Banyoles; amb l’objectiu principal de la promoció de les arts escèniques de qualitat entre el públic més jove.