Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sancionen amb 3.000 euros un establiment de Banyoles per vendre alcohol a menors d’edat

L’Ajuntament recorda a les botigues la prohibició de vendre begudes alcohòliques, davant la celebració del Carnestoltes

divendres 14 febrer 2020

La Policia Local de Banyoles ha obert un expedient sancionador a un establiment comercial del centre de la ciutat per vendre alcohol a menors d’edat. La sanció s’ha obert després que, en un dispositiu conjunt amb Mossos d’Esquadra, se sorprengués un dels treballadors de l’establiment venent alcohol a un menor d’edat.

Policia Local i Mossos d’Esquadra van portar a terme un dispositiu de vigilància a l’establiment al tenir sospites que a l’interior del local es podria vendre alcohol a menors. Fruit del dispositiu conjunt, dissabte passat al voltant de les 7 de la tarda, els agents van comprovar que els treballadors del comerç no demanaven el DNI a un menor a l’hora de pagar les begudes alcohòliques.

Per aquest motiu, la Policia Local va aixecar una acta sancionadora a l’establiment que comportarà una sanció de 3.000€ per incomplir l’ordenança que prohibeix la venda d’alcohol a menors. El regidor de Seguretat, Lluís Costabella, ha destacat que “és important que els establiments recordin que no poden vendre alcohol a menors i que tinguin en compte que des de la policia s’actuarà per sancionar aquells que incompleixin la normativa”.

A banda de la sanció, des de la Policia Local s’ha fet també una campanya amb visites als establiments de venda d’alcohol per recordar-los que no poden vendre’n a menors, coincidint amb la celebració del Carnestoltes aquest cap de setmana.