Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Remuntada triomfal de Titouan Carod a la continental Super Cup Massi de Banyoles

El ciclista francés va anar guanyant posicions amb el pas de les voltes i va fer l’atac final a l’última volta

diumenge 27 febrer 2022

El segon dia de competició de la Continental Super Cup Massi de Banyoles es preveia frenètic amb els grans referents ciclistes en lliça.

I és que a mig matí ja es va poder gaudir de la classe de les joves promeses del planeta amb la prova de les UCI Junior Series. Un aperitiu impressionant just abans de la prova elit i sub23.

Una graella de sortida ideal per veure els millors del planeta enfrontar-se en competició. A primera línia podíem comptar amb el brasiler Henrique Avancini, amb el seu company Alan Hatherly, Campió de Sud-àfrica, del Cannondale Factory Racing. Dos TOP 10 mundials com Cink i Wawak del Kross Orlen Cycling Team; el número 7 del món i campió de Romania, Vlad Dascalu (Trek Factory Racing). El bronze olímpic a Tòquio 2020, David Valero (BH Temple Cafes), i el campió de França, Maxime Marotte (Santa Creu FSA).

Les cares prèvies a la sortida deixaven clar que la primera Categoria Hors de la temporada era molt important per valorar l'estat de forma després de la parada hivernal.

Arrencada fulgurant i gran esprint de tots els participants per agafar un bon lloc al grup capdavanter. A les primeres voltes va ser el sud-africà Hatherly qui va intentar escapar-se i obrir un petit buit. A meitat de cursa, ho va aconseguir, i va guanyar uns segons, al costat del suís Filippo Colombo (BMC MTB Racing).

Però a la darrera volta el grup es va tornar a compactar i cinc ciclistes es jugarien la victòria en sis quilòmetres rapidíssims: Cink, Colombo, Litscher, Hatherly i un sorprenent Carod, venint des del darrere, es jugarien el prestigiós triomf.

Carod, molt experimentat, va dominar com ningú els tempos de la cursa i va arribar a meta festejant el seu gran estat de forma. Per darrere seu, Colombo i Litscher van completar el podi. Una prova sense descans.

Una 21a edició espectacular que ha tornat a demostrar que Banyoles és la gran catedral del Mountain Bike.

Pròxim compromís, La Nucía UCI C1

El 5 i 6 de març, es disputarà la segona prova de la Continental Super Cup Massi 2022. Dos dies de Mountain Bike a un circuit espectacular.