Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de votacions per escollir el premi Banyolí de l’Any 2019

Les votacions es poden fer fins al proper 22 de setembre presencialment a l’Ajuntament o bé a través del web municipal

divendres 13 setembre 2019

L’Ajuntament de Banyoles ha obert ja el període de votacions per escollir el guanyador o guanyadora del premi Banyolí de l’Any 2019. Les votacions es poden fer fins al proper 22 de setembre digitalment a través del lloc web banyoles.cat o presencialment a l’urna que trobaran a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

Per proposar candidats a Banyolí de l’Any 2019, els participants només han de dir el nom del candidat o candidata que proposen i argumentar breument els motius pels quals creuen que mereix el guardó.

L’alcalde Miquel Noguer ha animat avui a participar a les votacions per escollir el Premi Banyolí de l’Any 2019 recordant que, amb els guardons, “premiem la millor gent de casa nostra”.

El Banyolí de l’Any 2019 es donarà a conèixer durant la Nit del Banyolí de l’Any, que arribarà a l’onzena edició i farà el proper divendres 27 de setembre al pavelló de la Farga. A més del premi al Banyolí de l’Any també es reconeixerà la Millor Iniciativa Social, la Millor Iniciativa Empresarial i a la Trajectòria Personal. Miquel Noguer ha destacat que els jurats dels premis a Millor Iniciativa Social i Millor Iniciativa Empresarial ja s’han començat a reunir per escollir els guanyadors, mentre que el premi a la Trajectòria Personal l’escullen els grups municipals de l’Ajuntament.

L’actor David Marcé va rebre l’any passat el Premi Banyolí de l’Any 2018, en una gala que va reconèixer també Lucía Pellejero per la seva Trajectòria Personal com a mestra i educadora; el cor Kumbalawé, com a Millor Iniciativa Social i Royal Distribution, com a Millor Iniciativa Social. A més, en la gala, presidida pel President de la Generalitat, Quim Torra, es va distingir també Calçats Freixa pels seus 200 anys d’existència.