Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Movin’ Christmas tanca la programació de l’any a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Movin’Wes presenta el seu espectacle de Nadal en format sextet i amb la veu de Sara Terraza

dijous 15 desembre 2022

La programació d’arts escèniques i musicals d’aquest any de l’Auditori de l’Ateneu culmina amb Movin’Christmas l’espectacle de Nadal de Movin’Wes que es presentarà aquest dissabte (20 h, 10 €). Movin’Wes oferirà un recull de les nadales més conegudes de la tradició americana, anglosaxona i catalana passades pel sedàs dels arranjaments jazzístics amb la veu de Sara Terraza al capdavant. 

Movin' Wes s’ha consolidat com un referent en el format de Hammond-guitarra-bateria al llarg d’una carrera que suma més de deu anys, dos enregistraments i desenes de concerts. Una residència de quatre anys al Sunset Jazz Club de Girona ha permès al grup passar per algunes etapes de tributs a grans clàssics del jazz i del funk, així com en d’altres centrades en el repertori de temes originals. Paral·lelament, el trio ha tingut col·laboracions entre les quals hi destaquen el saxofonista nord americà Bill Mchenry o la cantant dels Països Baixos, Nadia Basurto. La versatilitat del repertori i la solidesa de la proposta en escena han permès al grup mostrar-se en escenaris i ambients ben diferents, però sempre amb el mateix resultat: una música que la gaudeixen profans i melòmans. 

En l’espectacle Movin’Christmas que oferiran aquest dissabte Movin’Wes es transforma en sextet i, a la formació original amb Ramon Prats (bateria), Txema Riera (orgue) i Cesc Adroher (guitarra), s’hi sumarà una  secció de vents de luxe amb Joan Mar Sauqué (trompeta), Ramon Cardo (saxo tenor) i Adrià Bauzó (saxos alt i baríton). Amb la veu de Sara Terraza, Movin’Wes oferirà un recull de les nadales més conegudes, tant de la tradició americana i anglosaxona com de la catalana, passades pel sedàs dels arranjaments jazzístics. 

Les entrades per al concert de divendres es poden comprar a través del web www.cultura.banyoles.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 14:45 h).