Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mossos d’Esquadra i Policia Local fan un operatiu en perruqueries de Banyoles

Es va fer en tres establiments on es van denunciar irregularitats administratives i es va denunciar una persona per tinença de drogues

divendres 20 octubre 2023

Agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Banyoles van portar a terme dimarts la matí un operatiu policial en tres perruqueries de la ciutat. En les inspeccions als establiments es van denunciar irregularitats administratives i es van aixecar denúncies per tinença de drogues, faltes de respecte a l’autoritat i per infraccions a la Llei d’Estrangeria. 

En l’operatiu policial, hi van participar agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Banyoles, a més de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona i inspectors de treball de la Generalitat. 

L’actuació es va centrar en tres perruqueries que generaven queixes reiterades per incompliments en la regularització administrativa i també per les sospites que eren punts de venda de substàncies estupefaents. Els agents van inspeccionar dues perruqueries situades al carrer Llibertat i una altra del carrer de la Canal on van identificar les persones que hi treballaven i van registrar l’establiment. 

En total es van localitzar quatre persones treballant sense cap tipus de contracte per trobar-se en situació irregular al país. En un dels establiments, es van localitzar dues peces d’haixix, amb un pes total de 15 grams, i tres paperines de cocaïna, amb un pes aproximat de 0,68 grams cadascuna i es va denunciar una persona. A més, es va denunciar al propietari d’un dels locals per falta de respecte a l’autoritat i al treballador d’un altre establiment per negar-se a identificar-se. També es va traslladar una de les persones identificades als locals per iniciar els tràmits d’expulsió per part del Cos Nacional de Policia.