Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mazoni porta a Banyoles el seu darrer treball inspirat en Beethoven

El músic empordanès porta a Banyoles Ludwig, un disc de 10 cançons basades en l’obra del compositor alemany

divendres 22 abril 2022

L’Auditori de Banyoles tancarà les activitats en paral·lel a la diada de Sant Jordi amb el concert de Mazoni que presentarà el seu últim treball discogràfic: Ludwig, un disc inspirat en l’obra del compositor alemany Ludwig Van Beethoven. Una passa més en la dilatada carrera de l’artista empordanès que suposa també una nova mirada de l’univers de Mazoni. 

Aquest dissabte 23 d’abril a dos quarts de nou del vespre Jaume Pla, més conegut com a Mazoni, arriba a Banyoles per presentar Ludwig, el nou disc que va veure la llum el passat mes de novembre, basat en un dels artistes més gran de la música clàssica: Beethoven. 

L’espectacle i el disc confirmen l’inconformisme que està caracteritzant cada nou treball del cantautor empordanès. A Ludwig a més dels músics habituals de Mazoni, se suma a la banda el que es podria definir com un membre fantasma, arribat del més enllà, Ludwig Van Beethoven.

En aquest context, la influència del compositor alemany es percep en cada una de les deu cançons que formen part d’aquest disc. Així, Mazoni utilitza fragments de diferents composicions de Beethoven que serveixen com a punt de partida de les cançons que formen part del treball discogràfic. Les darreres entrades per aquest espectacle es poden adquirir a través del web www.cultura.banyoles.cat a un preu de 14 euros.