Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marta Marco porta Bèsties aquest divendres a Banyoles

L'espectacle es podrà veure a La Factoria d'Arts Escèniques i parla de la hipersexualització i la pornificació dels menors

dimarts 16 gener 2024

La Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles obrirà aquest divendres la nova temporda d'arts escèniques amb el monòleg Bèsties protagontizat per l'actriu Marta Marco. L'espectacle, amb les últimes entrades a la venda, parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors. 

L'espectacle parteix d'un text de la premiada actriu britànica Monica Dolan, traduït al català per Adriana Nadal, està protagonitzat per Marta Marco i dirigit per Pau Roca. 

Sobre l'escenari, una psicoterapeuta, la Tessa (Marta Marco), repassa les repercussions d'un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d'una circumstància que pot semblar aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan i com comences a adonar-te que la teva moral està essent digirida per la cultura popular? L'espectacle llença, a través d'aquesta història un punyent, "I si" en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem i com ens definim. Quan és massa d'hora per lluitar pels nostres ideals sexuals? 

Bèsties es podrà veure aquest divendres 19 de gener a les 8 del vespre a La Factoria d'Arts Escèniques i les últimes entrades a la venda es poden comprar a través del web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles en l'horari d'atenció al públic.