Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Banyoles torna a posar en marxa l’Aula d’Estudi

El servei es pot fer servir des d’aquest diumenge 5 de maig i estarà a disposició per a la comunitat d’estudiants i investigadors fins el 6 de juny

dilluns 06 maig 2024

La Biblioteca de Banyoles ha tornat a posar a disposició l’Aula d’Estudi, un servei que s’adreça a tota la comunitat estudiantil i d’investigadors. Davant de la gran afluència dels darrers anys i després de parlar-ne amb les persones que en feien ús, s’ha decidit ampliar el període d’obertura. Així, l’Aula d’Estudi va iniciar-se aquest passat diumenge 5 de maig i se’n podrà fer ús fins el dijous 6 de juny, ampliant en 10 dies més aquest servei respecte l’any passat.

Coincidint amb el període d’exàmens, la Biblioteca de Banyoles ofereix, un any més, l’Aula d’Estudi, un espai tranquil, confortable i amb connexió oberta a Internet perquè totes aquelles persones que ho necessitin puguin preparar els exàmens, com ara les proves de la Selectivitat, que es faran del 4 al 6 de juny.

L’Aula d’Estudi adreçada a investigadors i estudiants majors de 16 anys, és un recurs que posen a l’abast la Biblioteca i l’Oficina Jove. De dimarts a divendres, l’horari serà de les 10 del matí a les 2 del migdia, als matins. A les tardes, la Biblioteca obrirà de dilluns a divendres de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. Els caps de setmana, tant dissabte com diumenge, els horaris seran de 2/4 d’11 del matí a les 2 del migdia, als matins, i, a les tardes, de les 4 de la tarda a les 10 de la nit.

Per accedir a l’Aula d’Estudi, i poder-ne fer ús, els estudiants i investigadors només hauran de presentar el DNI, NIE o passaport. No s’oferirà el servei de préstec.