Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca de Banyoles obre a partir d’avui l’Aula d’Estudi

Fins el 10 de juny, caps de setmana inclosos, obrirà més enllà del seu horari habitual

dilluns 17 maig 2021

La Biblioteca de Banyoles obrirà a partir d’avui l’Aula d’Estudi perquè els estudiants i investigadors que així ho desitgin en puguin fer ús. D’aquesta manera, i coincidint amb el període d’exàmens, s’oferiràun espai tranquil, confortable i amb connexió WI-FI perquè totes aquelles persones que ho necessitin puguin preparar els exàmens, com ara les proves de la Selectivitat, que es faran del 8 al 10 de juny.

L’Aula d’Estudi obrirà per a investigadors i estudiants a partir de 16 anys, organitzada conjuntament la Biblioteca i l’Oficina Jove. De dimarts a divendres, l’horari serà de les 10 del matí a les 2 del migdia, als matins. A les tardes, la Biblioteca obrirà de dilluns a divendres de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. Els caps de setmana, tant dissabte com diumenge, els horaris seran de 2/4 d’11 del matí a les 2 del migdia, als matins, i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit, a les tardes.

Per accedir-hi, només caldrà presentar el DNI i seguir les mesures sanitàries per aturar la propagació de la Covid-19 com són l’ús de mascareta, neteja de mans i distància de seguretat, així com hi haurà aforament limitat. A més, tots els documents retornats a la Biblioteca hauran d’estar en quarantena de 48 hores i no s’oferirà servei de préstec.