Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’espectacle ‘Sona la cançó’ de Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves arriba a Banyoles

L’espectacle, que es podrà veure a l’Auditori de l’Ateneu, arriba a la ciutat amb les entrades exhaurides

dijous 18 abril 2024

Sota el títol Sona la cançó, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, repassen en acústic les cançons més estimades del seu cançoner. La proposta és un espectacle entranyable i juganer on el líder d’Els Pets, actua al costat del seu company, músic i compositor inseparable, Joan-Pau Chaves. L’actuació tindrà lloc aquest dissabte 20 d’abril a les 8 del vespre a l’Auditori l’Ateneu de Banyoles, i ho fa amb les entrades ja exhaurides.

Sona la cançó és un repàs, en format íntim i proper, de les cançons més estimades del cançoner compartit, de manera original i sorprenent de Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves. Es tracta d’un concert en què els temes més celebrats d’Els Pets s’entrellacen amb les cançons que van inspirar-les.

Seguint un fil argumental al voltant de com es crea una peça musical, aquest duet de músics crear un diàleg fascinant que ajuda a entendre la mecànica de la composició i els seus secrets. En definitiva, Sona la cançó és un viatge sonor a través de melodies, records divertits i sobretot molta complicitat.

L’Auditori l’Ateneu de Banyoles acull aquest espectacle el dissabte 20 d’abril a les 8 del vespre amb totes les entrades venudes. Podeu consultar la resta de propostes culturals al web cultura.banyoles.cat.