Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ateneu – CMEM suspèn la programació cultural de l'Ateneu Bar fins a la nova obertura

L’equipament ha rescindit el contracte amb l’actual arrendatari del local i està treballant per tancar un acord amb una altra empresa

dimecres 27 febrer 2019

L’Ateneu – CMEM ha suspès la programació cultural de l’Ateneu Bar fins a nova obertura. Els responsables de l’Ateneu - CMEM han rescindit el contracte de mutu acord amb el fins ara arrendatari del local per motius aliens a la direcció de l’Ateneu. Tot i així, s’està treballant amb altres propostes i la voluntat és tancar un acord amb una altra empresa interessada a assumir la gestió de l’Ateneu Bar. Tot i que la resolució d’aquest contracte es preveu ràpid, s’hauran d’ajornar les activitats previstes per aquests dies a l’Ateneu Bar, com és el cas del concert de Duo Scala que s’havia de fer aquest dijous, la projecció del Documental del mes programat per a dijous de la setmana que ve o el concert de l’Ateneu Gospel.

La intenció dels responsables de l’equipament és culminar el procés en breu i poder reprendre l’activitat cultural a l’Ateneu Bar. Les dependències del local han estat recentment reformades i condicionades, de manera que el relleu s’hauria d’efectuar de manera immediata un cop signat l’acord amb el nou arrendatari.