Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles impulsa un dinar solidari per aquestes festes

La iniciativa, que es fa per primera vegada, vol que cap persona es quedi sense celebrar les festes. S’han repartit més de 500 menús amb el suport d’empreses i restaurants de la ciutat i de Càritas Banyoles

dijous 24 desembre 2020

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles ha repartit avui 520 menús per aquestes festes per a persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat. La iniciativa, que es fa aquest any per primera vegada, compta amb el suport d’empreses i restaurants de la ciutat i de Càritas Banyoles.

El dinar solidari s’ha repartit aquest matí al pavelló de la Farga. L’Àrea de Benestar Social va repartir 520 vals a les persones usuàries del Centre de Distribució d’Aliments que aquest matí han pogut recollir un menú de Nadal consistent en un brou de pollastre amb galets, canelons i torrons.

La regidora de Benestar Social Ester Busquets ha explicat que “en aquest any especialment difícil hem volgut impulsar aquesta iniciativa solidària perquè tothom a la nostra ciutat pugui celebrar aquestes festes”. Ester Busquets ha agraït “la col·laboració tant dels restaurants que han elaborat els menús i de les empreses que han aportat els aliments, així com de les persones voluntàries que han fet possible el dinar solidari, especialment a Càritas Banyoles”.

Els restaurants Can Xabanet, La Carpa, Al Born, l’Alberg i el Vora Estany s’han encarregat d’elaborar els menús a partir dels aliments aportats per Gallina Blanca, Artigas Alimentària, Liderou i Bonpreu. La iniciativa ha comptat també amb el suport de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme.