Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles estrena nou web

La nova pàgina incorpora nous serveis i funcionalitats perquè els ciutadans tinguin més accessible la informació del consistori

dilluns 04 març 2019

L’Ajuntament de Banyoles ha estrenat nova pàgina web. El nou portal www.banyoles.cat incorpora nous serveis i funcionalitats amb l’objectiu de fer més accessible la informació als ciutadans a través de la pàgina web i facilitar-los amb només un clic l’accés a les diferents àrees del consistori.

La regidora de Comunicació de l’Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, ha explicat que “en els darrers mesos hem estat treballant amb l’objectiu de renovar i consolidar la pàgina web institucional de l’Ajuntament perquè sigui el portal de referència per a tots els veïns i veïnes de Banyoles”. En aquest sentit, Massó ha destacat que hem treballat perquè el web sigui “més clar i accessible als ciutadans, àgil i ràpid per trobar la informació que el ciutadà necessita i adaptable als diferents dispositius”.

L’entrada al web conté un mosaic d’accés a les principals pàgines de l’Ajuntament de Banyoles: el mateix portal del consistori, el web de Cultura Banyoles, la pàgina de Turisme Banyoles i la de Ràdio Banyoles. La regidora de Comunicació ha explicat que “aquest portal d’inici es planteja com un mosaic perquè l’usuari tingui a l’abast tota la informació disponible en cada moment i s’hi incorporaran puntualment els webs d’esdeveniments com el festival Aphònica o d’àrees de l’Ajuntament com el web de Festes”. En la versió per a dispositius mòbils, s’hi ofereix també l’opció de trucar directament a l’Ajuntament de Banyoles.

La nova pàgina web està disponible en català, però també es pot consultar en castellà, anglès i francès.

Diverses novetats

A més del canvi amb el mosaic d’inici, la nova pàgina d’inici del web incorpora un apartat d’avisos per informar els ciutadans d’incidències o talls de trànsit, a més de fer més ampli i visible l’apartat de ‘Notícies’ per seguir l’actualitat municipal i l’apartat ‘Recomanem’, on es pot observar a simple vista el calendari de la setmana i les activitats previstes a la ciutat.

En aquest sentit, la regidora de Comunicació ha explicat que “l’objectiu és que, amb només una ullada a la pàgina web, els ciutadans puguin informar-se de l’actualitat més recent de la ciutat”. 

La portada es complementa amb els accessos a la seu electrònica, al perfil del contractant o als plens municipals; un apartat de serveis destacats i la visió de les darreres publicacions a les xarxes socials de l’Ajuntament. Clàudia Massó ha remarcat que “les xarxes socials han estat una de les principals apostes de l’àrea en els últims anys per consolidar-les com un canal més d’informació per als ciutadans de Banyoles”.

L’Ajuntament de Banyoles compta actualment amb pàgines a Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. Des de la part superior del web, es pot accedir també als perfils de l’Ajuntament a les diferents xarxes. Pel que fa als diferents serveis, el nou web es consolida també com un portal d’accés a les diferents àrees del consistori que compten amb pàgina web pròpia (Cultura, Festes, Turisme, Educació i Esports).