Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles envia material esportiu a Gàmbia

És una iniciativa de la futbolista banyolina Fatou Kanteh

divendres 09 juny 2023

L’Ajuntament de Banyoles i la futbolista banyolina Fatou Kanteh han iniciat un projecte de col·laboració per enviar material esportiu a Gàmbia. Es tracta d’una iniciativa de la futbolista banyolina i ja s’ha fet un primer enviament. 

Fatou Kanteh ha explicat que va decidir iniciar el Projecte Gàmbia fa dos anys després de la seva primera convocatòria amb la selecció nacional de Gàmbia. “La gent que naixem aquí tenim tots tipus de privilegis i no valorem el que tenim, però hi ha persones que no tenen la possibilitat de portar cada dia sabates o d’utilitzar material i, abans de tenir-lo a l’armari, volem donar-li una segona oportunitat enviant-lo a joves futbolistes que segur que l’utilitzaran”, ha explicat la futbolista banyolina, que actualment milita al Villarreal CF. 

L’alcalde de Banyoles en funcions, Miquel Noguer, ha destacat que “sempre treballem per a la cooperació amb els països d’origen dels banyolins i banyolines i amb Gàmbia portem ja un llarg temps de col·laboració amb la ciutat de Garawol”. Miquel Noguer ha afegit que “hem pogut fer arribar material de futbol, tant pilotes com material d’entrenament, que l’ajuntament ha comprat”. 

A més del material comprat per l’ajuntament, també s’han enviat dues porteries de futbol donades per l’Institut Pere Alsius. El projecte també compta amb la col·laboració d’altres entitats, com la Unió Esportiva Porqueres, el club on va començar la banyolina.