Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Banyoles adequarà dos nous aparcaments públics per a vehicles

S’han iniciat els treballs per construir el primer, al carrer Masdevall, i s’ha arribat a un acord per habilitar-ne un altre a l’antiga fàbrica Durall

dijous 07 desembre 2023

L’Ajuntament de Banyoles adequarà dos nous aparcaments públics per a vehicles. En els darrers dies s’han iniciat els treballs per construir el primer, en un solar del carrer Masdevall, i s’ha arribat a un acord per habilitar-ne un altre a l’espai que ocupava l’antiga fàbrica Durall. A més, es millorarà el paviment de l’aparcament del pavelló de La Draga. Les tres actuacions tindran un pressupost d’uns 250.000 euros. 

En els darrers dies, el consistori ha iniciat les obres per adequar un aparcament obert per a vehicles en un solar a la cruïlla entre el carrer Masdevall i l’Avinguda Països Catalans, després d’haver arribat a un acord amb els propietaris dels terrenys. La previsió és que, un cop adequat l’espai, Banyoles disposi d’unes cinquanta noves places d’aparcament públic. 

Paral·lelament, l’Ajuntament de Banyoles ha arribat a un acord amb els propietaris de l’antiga fàbrica Durall per habilitar un altre aparcament públic obert als terrenys que ocupava l’antic edifici que es va enderrocar fa uns mesos a la Ronda Monestir. El consistori preveu destinar una partida de 100.000 euros del pressupost de 2024 per a aquests treballs. 

L’alcalde Miquel Noguer ha explicat que “amb aquestes actuacions millorarem notablement la bossa d’aparcaments públics a Banyoles”. 

D’altra banda, s’ha obert el procés de licitació per millorar el ferm de l’aparcament situat al costat del pavelló de la Draga. El projecte preveu pavimentar l’aparcament amb sauló sòlid, molt més resistent i amb menor manteniment pel deteriorament del pas de vehicles.