Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Judit Martín actua a Banyoles amb ‘Not Talent’

La reconeguda humorista porta aquest espectacle, amb les entrades ja exhaurides, al Teatre Municipal de Banyoles

dijous 14 març 2024

Aquest dissabte 16 de març l’humorista Judit Martín aterra a Banyoles amb l’espectacle Not Talent, una obra d’humor improvisat en la que l’artista celebra la mediocritat i el fracàs. L’obra, que compta amb les entrades exhaurides des de fa setmanes, es farà al Teatre Municipal de Banyoles a les 8 del vespre.

Un cant a la mediocritat i al fracàs, així és com es podria definir el darrer espectacle que Judit Martín presenta a Banyoles el proper dissabte. Not Talent és un show d’humor improvisat en el que la reconeguda actriu còmica queda a mercè del públic i és que l’èxit depèn només d’un 2% de talent. Aquest és el punt de partida d’aquesta obra que posa la mirada sobre l’encant de les obres d’art fallides i la desídia del criteri hegemònic. L’èxit teatral de la televisiva i popular Judit Martín i tots els seus personatges incompresos, mestres del fracàs i de la mediocritat.

Aquest show arriba a Banyoles després de representar-se a diferents punts del territori català, i de formar part de la cartellera estable del Teatre Poliorama de Barcelona durant la temporada passada. Les entrades per aquest espectacle fa setmanes que estan exhaurides i les que es van alliberar aquesta setmana també es van acabar en poques hores.

Judit Martín, una humorista amb múltiples veus

Actriu còmica, excel·lent improvisadora i imitadora, Judit Martín és coneguda pels seus personatges a Polònia i Està Passant a TV3 i Versió Rac1. Va formar part de la primera companyia d’impro de Barcelona fa més de 20 anys i des d’aleshores no ha parat de treballar.