Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta la Marxa de Banyoles 6.600

Canvia de format amb nou recorregut i distància i amb l’objectiu de cronometrar la volta a l’Estany

dimecres 15 novembre 2023

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles ha presentat avui la XVI edició de la Marxa de Banyoles que canvia el format amb nou recorregut i nova distància. La cursa, que se celebrarà el diumenge 26 de novembre, se centrarà en la volta a l’Estany per cronometrar-la. Les inscripcions estan obertes al web del Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany (cursesplaestany.cat).

En aquesta XVIa edició, la Marxa se centrarà en la volta a l’Estany, després que en els darrers anys el recorregut s’hagués ampliat a una distància de gairebé deu quilòmetres. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha explicat que, “hem volgut potenciar el tret singular de Banyoles com és cronometrar la volta a l’Estany, reduint la distància de la Marxa i centrant el recorregut en la volta exterior a l’Estany, incloent-hi l’Estanyol del Vilar”, Jordi Congost ha explicat que “pensem que d’aquesta manera potenciarem un repte comú per a tots els esportistes que vulguin participar-hi per cronometrar la volta”. El regidor d’Esports ha recordat que “la Marxa està oberta a tothom i es podrà a ver en família, caminat, corrent...”.

En aquest sentit, l’organització de la Marxa de Banyoles continuarà a la plaça de les Rodes, però hi haurà un primer tram neutralitzat i es donarà la sortida oficial a la cruïlla entre el Passeig Darder i el carrer de La Barca, on també hi haurà l’arc de meta per a l’arribada. 

La Marxa de Banyoles 6.600 serà la primera prova del Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany que impulsa el Consell Esportiu del Pla de l’Estany. Les inscripcions (8€ anticipada, 12€ el mateix dia de la prova) ja estan obertes i es poden fer en línia al web del Circuit a https://cursesplaestany.cat, on també es pot fer la inscripció per a totes les proves del circuit, que inclou sis curses per diferents municipis de la comarca.