Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Emprenedoria i creativitat centren la propera xerrada de l’Eduquem en família

Serà demà dimecres a les 9 del vespre a l’INS Pla de l’Estany. L’emprenedor Xavier Verdaguer oferirà un taller obert a famílies i a joves

dilluns 17 febrer 2020

El projecte ‘Eduquem en família’ s’obrirà aquest dimecres als joves amb una xerrada sobre la transformació a través de l’emprenedoria i la creativitat. L’oferirà l’emprenedor Xavier Verdaguer i serà demà dimecres a les 9 del vespre a l’INS Pla de l’Estany. 

Enginyer informàtic i arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya, Xavier Verdaguer establert a Silicon Valley, als Estats Units, es defineix a sí mateix com un emprenedor en sèrie. Es dedica a crear projectes de transformació social. Des de 1997 fins a 2008, quan va marxar als Estats Units, va crear sis empreses de base tecnològica a Barcelona. Des de 2008, ja des de Silicon Valley, ha posat en marxa tres projectes. El darrer s’anomena Imagine Creativity Centre i promou projectes per a fomentar la creativitat i la generació d’idees entre els joves. 

En la xerrada, Verdaguer parlarà de la importància de l’actitud en el procés de generació d’idees i explicarà què significa per a ell ser emprenedor.

‘Transformar des de l’emprenedoria i la creativitat’ és una xerrada per a les famílies que es farà demà dimecres a les 9 del vespre a l’INS Pla de l’Estany i que on els joves a partir d’educació secundària també estan convidats a participar-hi.

Eduquem en família

El projecte ‘Eduquem en família’, que s’ha consolidat com un projecte de ciutat per compartir experiències de formació i sensibilització sobre educació per a les famílies, celebra aquest curs el seu desè aniversari. El programa està organitzat per les diferents associacions de mares i pares d’alumnes dels centres educatius de Banyoles, des de l’escola bressol fins a secundària, amb el suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament.

La 10a edició de l’’Eduquem en família’ es va obrir el 14 de novembre a l’Auditori de l’Ateneu amb un espectacle d’humor ‘Ser mare o pare no s’improvisa. O sí?’. Després de la xerrada de dijous, el programa continuarà el dijous 5 de març a les 9 del vespre a l’escola Baldiri Reixac, es parlarà sobre ‘Eduquem per ser competents digitals?’ amb la periodista Mónica Roca, creadora de Passaport Digital, un projecte educatiu de competències digitals i alfabetització multimèdia.

El 9 de maig, se celebrarà una nova edició, la cinquena, de l’activitat ‘Juguem’ i la segona del ‘Juguem de nit’, per posar en valor el joc de taula i el joc en general com a eina educativa i intergeneracional per a totes les edats.

La 10a edició de l’’Eduquem en família’ es tancarà el dijous 21 de maig a les 9 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu amb una activitat especial on, per primera vegada, seran les famílies les que prendran el protagonisme de la xerrada i es posaran sobre l’escenari com a experts per compartir experiències pròpies que s’han convertit en accions educatives i transformadores.