Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Patges Reials instal·len bústies a Banyoles per recollir les cartes dels infants

Es col·locaran a partir de demà dijous en diferents barris perquè la visita a l’Ambaixada Reial ha hagut de passar a ser virtual. Les entrades per a l’espectacle de benvinguda als Reis d’Orient es podran retirar finalment, i si no es produeixen noves restriccions, a partir del dimarts 29 de desembre a les 9 del vespre

dimecres 23 desembre 2020

Els Patges Reials de Banyoles instal·laran a partir de demà dijous bústies per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat als Reis d’Orient. Les bústies es col·locaran en diferents barris de Banyoles després que la visita a l’Ambaixada Reial serà finalment virtual. Paral·lelament el dimarts 29 de desembre a les 9 del vespre s’iniciarà la retirada gratuïta d’entrades per a l’espectacle de benvinguda als Reis d’Orient, que es farà el dimarts 5 de gener a l’Estadi Miquel Coromina i Morató.

En total s’instal·laran 12 bústies que es repartiran en quatre espais de la ciutat: plaça Major, plaça Catalunya, plaça Sant Pere i plaça dels Til·lers, al barri de Can Puig. En cadascuna d’aquestes places s’hi trobaran tres bústies, una per a cada rei. Els nens i nenes de Banyoles podran dipositar a les bústies tant les seves cartes als Reis d’Orient com els seus xumets. El 5 de gener al matí les bústies es retiraran.

Paral·lelament, la visita a l’Ambaixada Reial es farà de manera virtual a través de les xarxes socials per tal que els nens i nenes de Banyoles puguin veure com estan treballant els Patges Reials preparant l’arribada dels Reis d’Orient.

Entrades acte benvinguda

El dimarts 5 de gener Banyoles rebrà els Reis d’Orient amb un gran acte de benvinguda a l’Estadi Miquel Coromina i Morató, conegut popularment com el camp de futbol nou. El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Banyoles, Miquel Cuenca, ha demanat que “tal i com ens van dir els Patges Reials dissabte en la seva arribada, cal que aquest any es doni prioritat als nens i nenes en aquest acte d’arribada i es limiti la presència d’adults per garantir que el màxim d’infants puguin donar la benvinguda als Reis d’Orient”. En aquest sentit, Miquel Cuenca ha recordat que “aquest és un any diferent on ens toca adaptar-nos i també haurem de viure d’una manera diferent aquest acte màgic d’arribada dels Reis d’Orient”.

Es faran cinc sessions diferents a 2/4 d’1 i a les 2 del migdia, a les 6 de la tarda i a 2/4 de 8 i a les 9 del vespre. Per a les sessions caldrà retirar prèviament entrada gratuïta. L’obertura de la retirada d’entrades, que s’havia previst inicialment per aquest proper dijous, s’ha posposat per al dimarts 29 de desembre a les 9 del vespre, després que la Generalitat ha anunciat una revisió de les mesures aprovades per aturar la propagació de la Covid-19 a inicis de la setmana vinent. Les entrades es podran retirar a través de la pàgina web www.cultura.banyoles.cat