Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rotary Club Banyoles dona bosses per fer difusió del Punt Lila

Se n’han fet 150 que es repartiran als diferents esdeveniments on participi el Punt Lila entre les persones usuàries

dimarts 04 juliol 2023

El Rotary Club Banyoles ha editat bosses que es repartiran entre les persones usuàries del Punt Lila en els diferents esdeveniments de ciutat en què participi. Amb l’edició del material, es pretén incentivar la difusió del Punt Lila, donant a conèixer el servei a la ciutat. 

Aquest matí s’ha celebrat una trobada a la sala d’actes de l’Ajuntament on el Rotary Club ha donat al consistori les bosses que ha preparat per al Punt Lila. En l’acte, el president del Rotary Club Banyoles, Àngel Dutras, ha recordat que l’entitat “fa 38 anys que està implantada a Banyoles” i ha afegit que “vetllem per ajudar la nostra comunitat i fer que Banyoles i comarca siguin més pròsperes i un dels nostres objectius és vetllar per la joventut”. En aquest sentit, Dutras ha remarcat que el Rotary “col·labora amb els instituts per impulsar el Reconeixement a la Joventut, que fa 22 anys que es fa, i aquest any hem iniciat el premi a l’Expressió Oral i Escrita en anglès per incentivar que els i les joves parlin en anglès i ara hem volgut col·laborar també amb el Punt Lila”. 

L’alcalde Miquel Noguer ha agraït la col·laboració del Rotary Club Banyoles i ha destacat que “siguin quin sigui el president sempre tenen el denominador comú de veure amb què poden ajudar a la ciutat, ja sigui amb ajudes a entitats, compra d’aliments, col·laboracions o amb reconeixements, i això és d’agrair”. 

La regidora d’Acció Social, Ester Busquets, ha destacat que “el Punt Lila és un espai referent per a les dones de la ciutat i el Rotary Club Banyoles ha volgut contribuir a la sensibilització per a fer més visible el Punt Lila, per a fer més difusió d’un servei que és important per Banyoles”.

El Punt Lila de Banyoles compta amb un nou punt d’atenció mòbil que es va crear amb la col·laboració dels alumnes de cicles formatius de l’INS Josep Brugulat. El nou punt d’atenció mòbil es va estrenar per Carnestoltes i ha participat en diferents espais i activitats de la ciutat com la celebració del Dia de la Dona. El director de l’INS Josep Brugulat Rafel Juanola ha destacat que “el Punt Lila és un exemple del que haurien de ser els projectes a l’institut, amb la idea del que fem no es quedi només dins el centre, sinó que sigui per a la ciutat”.