Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pre-MICFootball de Banyoles escalfarà motors amb clubs de Hong Kong, Perú i els Estats Units

El torneig es disputarà el dimarts 4 d’abril i comptarà amb la participació de 6 equips infantils

dijous 30 març 2023

El Pre-MICFootball se celebrarà el proper dimarts 4 d’abril a l’Estadi Miquel Coromina i Morató de Banyoles i servirà un any més per escalfar els motors de la 21a edició del torneig de futbol base MIC Football (MIC-Mediterranean International Cup), que es disputarà a les comarques gironines del 4 al 9 d’abril coincidint amb la Setmana Santa. La competició, de només un sol dia de durada, està formada per clubs de categoria infantil (U14) que participaran al MICFootball i que fa dies que van arribar a la província per preparar-se abans de l’estrena del torneig. Els dos conjunts amfitrions, Club Esportiu Banyoles i Atlètic Club Banyoles, repetiran l’experiència dels últims anys i compartiran la jornada amb el Lee Man FC i Kitchee SC de Hong Kong, el FC Beckett de Perú i el Los Ángeles Surf Soccer dels Estats Units. 

Juanjo Rovira, director del torneig MICFootball, recorda que “la gent de Banyoles i tots els seus clubs sempre han estat al costat del MIC, amb ganes de participar-hi com a seu, el que és una mica més complicat per la distància. Però un any més estem contents per tenir una pinzellada del torneig amb aquest Pre-MICFootball, que va molt bé per aquells equips que arriben uns dies abans. Així poden rodar i posar-se a punt per a la competició”. 

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s’ha mostrat satisfet de “poder formar part del MICFootball, un dels grans esdeveniments esportius a les nostres comarques, amb aquest torneig previ que porta a la nostra ciutat equips d’altres països a jugar contra els futbolistes de Banyoles”. 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha subratllat també la importància que “l’Atlètic Banyoles i el Club Esportiu Banyoles puguin participar en aquesta competició i els nostres futbolistes tinguin l’oportunitat de jugar contra clubs de països com Perú, Canadà, Hong-Kong o Austràlia, com ha passat d’altres anys, i d’aquesta manera veure d’altres formes d’entendre el futbol”. 

Banyoles posarà a disposició l’Estadi Miquel Coromina i Morató i els partits de la primera fase, de 25 minuts cadascun, es disputaran entre les 16:00 h i les 18:30 h. Els sis equips es dividiran en dos grups i la final es jugarà a partir de les 19.45 h. Els primers enfrontaments seran CE Banyoles-Lee Man FC (16 h) i Atlètic Banyoles-Kitchee SC (16.30 h).