Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pre-MICFootball de Banyoles escalfarà motors amb clubs d’Estats Units, Filipines i Hong Kong

El torneig, que es disputarà el 15 d’abril, creixerà amb equips cadets i alevins que jugaran en els camps del Club Esportiu Banyoles i de l’Atlètic Club Banyoles, també participants

dijous 28 març 2019

Banyoles tornarà a acollir, el dilluns dia 15 d’abril, el Pre-MICFootball, un torneig que servirà per escalfar motors de la 19a edició del torneig de futbol base MIC-Mediterranean International Cup, que se celebrarà a les comarques gironines del 17 al 21 d’abril, per Setmana Santa. Es tracta d’una competició d’una tarda que es disputa amb clubs participants al MICFootball que dies abans de l’estrena ja s’estan preparant a terres gironines. Banyoles, que per qüestions logístiques no és seu del torneig, creixerà en aquest vessant, ja que a més de rebre conjunts cadets (U16), com fins ara, també n’acollirà d’alevins (U12). Per aquest motiu, la capital del Pla de l’Estany posarà a disposició els dos terrenys de joc de gespa artificial que té en el municipi, l’Estadi Miquel Coromina -l’únic, fins ara- i el Camp Vell.

El Club Esportiu Banyoles i l’Atlètic Club Banyoles exerciran com a amfitrions i alhora participants del torneig i s’enfrontaran a rivals dels Estats Units (Eastern i Anza Force), de Filipines (Malaya) i de Hong Kong (Kitchee).

Juanjo Rovira, director del torneig MICFootball, confia què l’aperitiu del torneig a Banyoles «el puguem gaudir en els dos camps del municipi, serà una jornada festiva que farem abans de la competició. Agraeixo a l’Ajuntament de Banyoles i als clubs la seva col·laboració i participació». 

Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, manifesta que «és un plaer poder col·laborar amb el torneig de futbol base més important del món i que puguem escalfar motors amb els clubs de la ciutat i d’altres països que ja són aquí. El MIC va des de la Jonquera fins a Hostalric i que faci una aturada a Banyoles ens sembla extraordinari; aquí, ja venen molts equips estrangers a entrenar, sobretot en esports aquàtics i en triatló». Per a Jordi Congost, primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, és «una satisfacció poder seguir col·laborant amb el MIC, una experiència molt bona per poder compartir i interactuar amb altres cultures».