Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pre MICFootball de Banyoles escalfarà motors amb clubs d’Estats Units

El torneig es disputarà el 12 d’abril i comptarà amb la participació de 6 equips juvenils

dimecres 06 abril 2022

El Camp Vell de Banyoles acollirà, el proper dimarts dia 12 d’abril a la tarda, el Pre-MICFootball, un torneig que servirà per escalfar motors de la 20a edició del torneig de futbol base MICFootball (MIC-Mediterranean International Cup), que se celebrarà a les comarques gironines del 12 al 17 d’abril, per Setmana Santa. Es tracta d’una competició d’un sol dia que es disputa amb clubs participants al MICFootball que dies abans de l’estrena ja s’estan preparant a terres gironines. Aquest any hi prendran 2 part sis equips de categoria juvenil (U18 i U20): quatre conjunts dels Estats Units (FC Central Los Ángeles, Soccer Club Central, Peloteros USA i FC California-Los Ángeles) i els dos amfitrions (Club Esportiu Banyoles i Atlètic Club Banyoles). 

Juanjo Rovira, director del torneig MICFootball, confia què l’aperitiu del torneig a Banyoles “el puguem gaudir, serà una jornada festiva que farem abans de la competició. Serà molt especial perquè seran els primers partits de la firma MICFootball en tres anys. Agraeixo a l’Ajuntament de Banyoles i als clubs la seva col·laboració i participació”.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, s’ha mostrat satisfet que “la ciutat tingui l’oportunitat d’acollir un torneig previ al MICFootball, després de dos anys d’aturada per la pandèmia”. Noguer ha afegit que “recuperar el Pre-MICFootball és una gran notícia per a una ciutat com Banyoles que aposta clarament per l’esport, també de base”.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost, ha remarcat també “l’oportunitat que suposa per als clubs esportius i per als joves esportius dels dos clubs de futbol de la ciutat poder competir amb equips internacionals a casa nostra”.

Banyoles posarà a disposició el Camp Vell i els partits, de 25 minuts cadascun, es disputaran entre les 17 h i les 20.40 h. Els sis equips es dividiran en dos grups i la final es disputarà a les 20.15 h. Els primers partits seran Atlètic Club Banyoles-FC Centra Los Ángeles (17 h) i CE Banyoles-Peloteros USA (17.30 h).