Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El millor triatló nacional i europeu mira a Banyoles

dilluns 22 agost 2022

Arriba la setmana dels Campionats d’Espanya de Triatló en distància olímpica i d’Europa per Relleus Mixts de Clubs a Banyoles. Triatletes de tot Europa es preparen ja per competir en circuits reconeguts amb solera i pels quals han passat competidores i competidors de totes les nacionalitats i en diferents categories durant els darrers anys, en què s'ha forjat la sòlida relació de Banyoles amb el triatló nacional i internacional. 

El Campionat d'Espanya de Triatló en distància olímpica es disputarà aquest cap de setmana del 27 i 28 d’agost, amb les competicions de categories Júnior, Juvenil i Grups d'Edat el dissabte 27, i les proves elit el diumenge 28, la femenina a les 9: 45 h, i la masculina a les 12.45 h. El dissabte se celebrarà igualment el Campionat d'Europa de Triatló per Relleus Mixts de Clubs, que començarà a les 12.15 h.

Aquest dimecres a les 8 del vespre se celebrarà la presentació en línia de les proves i la reunió tècnica del Campionat d’Espanya de Triatló en distància olímpica, que s’emetra en directe a través dels canals de Twitch i YouTube de la FETRI.

Divendres 26 d'agost a les 5 de la tarda començarà la recollida de dorsals per categories i de 6 de la tarda a les 8 del vespre s'emetrà també a les plataformes audiovisuals de la Federació Espanyola de Triatló la prèvia de les proves en directe des de Banyoles.

#FETRIBanyoles 2021

Xisca Tous i David Castro es proclamaven el 2021 campions d'Espanya de Triatló en distància olímpica a Banyoles, completant el podi femení Marta Pintanel i Natalia Hidalgo; i el masculí Ángel Sánchez i Jordi García. La Copa d'Europa de Triatló Júnior deixava bones notícies per a la representació FETRI, amb plata per a Maria Casals a la categoria femenina, i or per a David Cantero a la masculina.