Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Firestoc de Banyoles arriba aquest cap de setmana a la 26a edició

Es farà de divendres a diumenge al pavelló de La Draga amb una cinquantena d'estands

dilluns 22 gener 2024

El pavelló de La Draga acollirà aquest cap de setmana el Firestoc, la fira de rebaixes de Banyoles, que arriba a la 26a edició. La fira, que obrirà les portes divendres a la tarda i s'allargarà fins diumenge, comptarà amb una cinquantena d'estands, majoritàriament de Banyoles i comarca, que portaran les millors ofertes en moda i complements o parament de la llar.

Al Firestoc, els visitants hi trobaran una oferta diversificada de productes: moda i confecció, moda infantil, sabateria, esport i roba esportiva, productes de la llar i complements i també  serveis d’estètica i salut. De la vintena d’establiments comercials que hi participaran, repartits en una cinquantena d’estands, la majoria són de Banyoles, tot i que també n’hi ha de poblacions de la demarcació de Girona, com Roses, Palamós i Hostalric, i també de la de Barcelona, amb establiments d'Igualada i Tordera. 

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat en la presentació de la propera edició de la fira que “malgrat les dificultats que el sector està vivint arreu del territori un any més aconseguim omplir el pavelló amb 21 establiments que ocuparan els 50 estands del Firestoc”. En aquesta línia, Anna Tarafa ha afegit que “cal posar en valor que la majoria de comerços que repeteixen han decidit doblar l’espai que ocupaven l’any passat i això és una mostra més que la fira funciona”. 

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, Dolors Busquets, ha destacat que “és una fira molt consolidada, on no només rebem visitants de Banyoles i comarca, sinó que al voltant del 30% dels visitants provenen d'altres comarques properes com el Gironès, La Garrotxa, Osona i l’Empordà”. A més, Dolors Busquets ha afegit que “aquest any els estands seran de fusta donant una calidesa i un nou aire a l’interior del pavelló”.

Compres amb premi

Conjuntament amb l'Associació Banyoles Comerç i Turisme se sortejaran tres premis de 100, 200 i 300 euros i hi podran participar totes les persones que facin una compra superior a 30 euros al Firestoc. Les butlletes es podran dispositar a l'estand de l'Ajuntament de Banyoles i el sorteig es farà diumenge a les 7 del vespre abans de tancar la fira. 

A més dels estands dels establiments comercials participants, durant tot el cap de setmana al Firestoc hi haurà un espai de joc lliure que serà gratuït en cas que es facin compres superiors a 20 euros. També hi haurà ballada de lindy hop, taller de maquillatge facial, activitats dirigides pel Gimnàs Triops, atraccions infantils a l'exterior i servei de bar. 

L’entrada al Firestoc és lliure i hi haurà servei de bar i aparcament gratuït. A més, l’estand de l’Ajuntament de Banyoles serà també l’oficina de turisme que es traslladarà durant tot el cap de setmana al Firestoc amb l’objectiu de potenciar la fira i fomentar la dinamització del comerç de la ciutat.

El Firestoc obrirà divendres de les 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Dissabte, l'horari serà d eles 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre i diumenge, de les 10 del matí a les 7 de la tarda. La fira està organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles amb el suport de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme i la Diputació de Girona.