Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival 17820 de Banyoles arriba aquest dissabte a la quarta edició

Estrena nova ubicació al Mas de Nit amb una quinzena de propostes

dijous 28 setembre 2023

El Festival 17820 de música electrònica i arts visuals de Banyoles arribarà aquest dissabte a la quarta edició. Com a novetat, la programació, que inclou una quinzena de propostes, es farà amb una única jornada i concentrat en una única localització amb tres diferents espais, aquest dissabte 30 de setembre, al Mas de Nit. Les entrades ja estan a la venda a www.festival17820.cat.

El Festival 17820 s’iniciarà divendres a les 7 de la tarda i està previst que s’allargui fins a la matinada amb una quinzena de propostes. Entre els artistes i deejays que hi actuaran, hi ha Adrian Marth, Dj i un dels exponents més importants de l’underground de Barcelona; Absiso Salva Coromina un dj habitual de l’escena barcelonina des de finals dels 90; Agnés Pe, que treballa en el so més enllà dels límits consagrats per qualsevol gènera musical; o Ryna Dj, la gran aposta del festival per a l’edició d’enguany, entre molts d’altres, que posaran el so electrònic característic del 17820. A més, també hi participaran artistes visuals com Cara o Cul o Motorheidi que mostraran el seu art a través de sessions audiovisuals. 

El Festival 17820 està organitzat per l’associació Calàbria Kol·lectiv, on totes les persones que l’integren estan relacionades de manera directa o indirecta amb la música electrònica i l’art digital en totes les seves vessants. Des de l’organització, August Corominas ha destacat que “en aquesta edició apostem per músics electrònics per sobre de DJ”. 

El festival se celebra en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles. En aquest sentit, el regidor de Cultura i Patrimoni Cultural i Festes, Miquel Cuenca, ha manifestat que “quan una entitat fa una aposta seriosa i de qualitat per aquells llenguatges més avançats i experimentals és quasi un deure per les administracions recolzar-les ja que elles soles rarament ho impulsarien”. 

Les entrades per a aquesta quarta edició del Festival 17820 ja estan a la venda a la mateixa pàgina web www.festival17820.cat.