Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci de l’Estany reedita el fulletó de la ruta dels aiguamolls de la Puda i les Estunes

El nou fulletó, que s’ha editat amb el suport de la Diputació de Girona, inclou les millores que s’han fet en aquest itinerari

dijous 19 novembre 2020

El Consorci de l’Estany ha reeditat el fulletó informatiu de la ruta dels aiguamolls de la Puda i el paratge de les Estunes. El nou fulletó inclou les millores que s’han fet en aquest itinerari i estrena nova imatge gràfica.

La ruta dels aiguamolls de la Puda i les Estunes forma part de la xarxa d’itineraris per l’Espai Natural protegit de l’Estany de Banyoles que el Consorci de l’Estany gestiona i promociona des de la seva creació. És una xarxa dissenyada perquè als usuaris i visitants puguin gaudir de l’entorn ordenadament, permetent una millor conservació del patrimoni natural.

En els darrers anys, s’han executat diferents projectes a la zona dels aiguamolls de la Puda que han permès modificar i millorar la ruta. Aquests canvis han provocat que el fulletó que s’havia editat d’aquest itinerari no correspongués a la ruta actual i per aquest motiu s’ha acordat modificar-lo i editar-lo de nou.

El nou fulletó, que s’ha treballat conjuntament entre el Consorci de l’Estany i l’area de Turisme de l’Ajuntament de Banyoles, inclou totes les modificacions que s’han fet en els darrers temps a l’itinerari, com per exemple, el canvi de sentit de la ruta per accedir a la zona a través del nou camí que creua el paratge de les cigonyes i l’eliminació d’un tram de la ruta que passava paral·lel a la carretera.

El fulletó estrena també la nova imatge que a partir d’ara s’aplicarà a la resta de fulletons que s’editin tant de la xarxa d’itineraris per l’Espai Natural protegit de l’Estany com de la resta de fulletons que es puguin editar des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Banyoles, així com a la col·lecció ‘Camins a Peu de Porqueres’, que l’ajuntament del municipi reeditarà properament.

Del nou fulletó se n’han imprès 5.000 exemplars en català. El disseny i edició ha estat possible gràcies a una ajuda de la Diputació de Girona a través dels ajuts per al desenvolupament d’actuacions de conservació del patrimoni natural per a consorcis gestors d’espais d’interès natural i ajuntaments per l’any 2020.