Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Detenen un veí de Banyoles per cremar contenidors

Se’l va arrestar ahir a la nit després que les càmeres de videovigilància el captessin causant els incendis

dissabte 11 juny 2022

La Policia Local de Banyoles i els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Banyoles de 59 anys com a causant dels incendis que van cremar diferents contenidors a la ciutat la matinada de dijous. L’home, que té antecedents per altres fets, ha passat a disposició judicial. 

Els fets es van produir la matinada de dijous. En menys d’una hora, entre les 5:25 i les 6:15 de la matinada, van cremar contenidors en diferents punts de Banyoles: al carrer del Remei, al carrer de les Rotes i al carrer de la Sardana. Des del primer moment, els cossos policials van obrir una investigació per identificar a la persones o persones responsables dels fets perquè se sospitava que els incendis havien estat provocats. 

Es dona la circumstància que en tots els incendis l’ara detingut es trobava al lloc dels fets, sense poder acreditar el motiu de la seva presència. Per aquest motiu, se’l va considerar sospitós. Els agents van revisar les càmeres de videovigilància de les àrees d’aportació de residus i van identificar clarament al sospitós causant els incendis. 

La policia el va detenir ahir a la nit i ha passat a disposició judicial. L’home, de 59 anys i veí de Banyoles, té antecedents penals per fets no relacionats amb els incendis.