Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura Banyoles organitza la 1a Assemblea de les Arts Escèniques adreçada a joves d’entre 14 i 26 anys

La voluntat és poder conèixer quines són les inquietuds i gustos dels joves d’entre 14 a 26 anys amb relació a les arts en viu. El Col·lectiu L’Última Merda serà l’encarregat de conduir l’Assemblea mitjançant diferents dinàmiques

dilluns 08 abril 2024

La Factoria d’Arts Escèniques acollirà aquest dissabte 13 d’abril, a les 11 del matí, la 1a Assemblea de les Arts Escèniques de Banyoles: el títol el decideixes tu. La trobada, que s’adreça a joves d’entre 14 i 26 anys, vol conèixer quines són les activitats, propostes o dinàmiques que aquest col·lectiu voldria veure en els diferents equipaments d’arts escèniques de la ciutat.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles, després de detectar la manca d’assistència dels joves als espectacles i propostes que organitzen regularment, ha impulsat una trobada amb l’objectiu de saber els gustos en matèria d’arts escèniques dels joves de la ciutat, per tal que se sentin representats dins la programació. L’assemblea comptarà amb la presència de ‘L’Última Merda Col·lectiu’ que seran les que amenitzaran l’activitat, a través de diferents jocs i dinàmiques en els que els joves hauran de participar-hi activament.

Treball en xarxa amb diferents agents

Per donar a conèixer aquesta iniciativa entre els joves de 14 a 26 anys, el Servei de Cultura ha treballat amb l’àrea de Joventut, l’Aula de Teatre, l’Escola de Música i amb els diferents centres educatius de secundària de la ciutat. En paral·lel també s’ha informat a entitats juvenils i de lleure.

Per participar a l’assemblea els joves es poden inscriure a través d’un formulari que es pot trobar a l’Instagram @culturabanyoles i també als codis QR que hi ha als cartells que s’han fet per anunciar l’activitat.