Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cor de Teatre porta l’esperit de Nadal a Banyoles amb Scrooge

Es podrà veure a partir d’aquest dijous a La Factoria d’Arts Escèniques

dimarts 05 desembre 2023

La companyia banyolina Cor de Teatre portarà l’esperit de Nadal a Banyoles amb Scrooge, la seva adaptació a cappella del Conte de Nadal de Charles Dickens. El muntatge es podrà veure a partir d’aquest dijous i fins diumenge a la Factoria d’Arts Escèniques i les entrades estan pràcticament exhaurides. 

Les festes de Nadal. En aquestes mateixes paraules, deia Charles Dickens, hi ha alguna cosa màgica. Qui en sentir-les no experimenta un sentiment que li omple de cap a peus l’ànima de joia? Hi ha qui dirà que el Nadal ja no és el que era en temps antics, o bé que ara els bons sentiments queden esborrats pels grans centres comercials. Però no perdem l’esperança i tornem a explicar a tots els escèptics que un altre Nadal és possible. 

Per començar desembre i despertar l’esperit nadalenc, Cor de Teatre consolida la seva adaptació a cappella del Conte de Nadal de Charles Dickens. L’espectacle incorpora nova posada en escena i elements escenogràfics en un espectacle musical emotiu i per a tots els públics per compartir amb la família en aquests temps de Nadal. 

Scrooge es va estrenar el 2020 amb l’objectiu d’oferir cultura en època de pandèmia i les funcions es van adaptar a les restriccions fixades. Després de dos anys, l’any passat el muntatge va créixer i augmentar la durada, les peces musical i el número d’intèrprets, amb actors i actrius d’un gran ventall generacional que es podrà veure de nou a La Factoria d’Arts Escèniques amb una nova posada en escena i nous elements escenogràfics per sorprendre el públic i transportar-lo als paisatges per on transcorre la història. 

Scrooge es podrà veure a partir d’aquest dijous en quatre funcions. Dijous 7, divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de desembre es farà a les 6 de la tarda i les darreres entrades estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).