Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conspiranoia arriba aquest divendres a Banyoles amb entrades exhaurides

Dirigida per Jordi Casanovas, és una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets i mentides

dimecres 07 febrer 2024

L'espectacle teatral Conspiranoia arribarà aquest divendres al Teatre Municipal de Banyoles amb les entrades exhaurides. El muntatge, dirigit per Jordi Casanovas i amb un repartiment de luxe, és una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets i mentides. Les entrades per al muntatge estan exhaurides. 

A Conspiranoia un grup d'amics prepara una intervenció per fer tornar el sentit comú a l'amiga que fa temps que es deixa portar per teories conspiranoiques: creu que la terra és plana. Però dir tot el que pensen d'ella, no serà un procés plàcid. La trobada farà sortir a la llum malestars i secrets que guarda aquesta colla d'amics que es coneixen des que eren ben petits i ens preguntarem si podem estimar a una persona que veu el món completament diferent de com el veiem nosaltres. 

Amb text de Jordi Casanovas i Marc Angelet i dirigida pel mateix Jordi Casanovas, Conspiranoia està protagonitzada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. El muntatge es podrà veure aquest divendres a les 8 del vespre al Teatre Municipal i les entrades estan exhaurides.