Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre el coronavirus 18/03/20 a les 15:50.

dimecres 18 març 2020

La comissió de seguiment de l’evolució de l’emergència sanitària de l’Ajuntament de Banyoles, reunida de nou avui dimecres al migdia, ha acordat informar de les següents mesures davant l’alarma sanitària decretada pel COVID-19:

  • La Policia Local de Banyoles ha detingut aquesta matinada una persona per desobeir l’ordre de confinament dictada pel govern de l’Estat i agredir un dels agents que han procedit a la seva detenció. Durant el dia d’ahir la policia va obrir 9 expedients sancionadors més a ciutadans que incomplien també l’ordre de confinament.

  • Aquest matí s’ha celebrat també el mercat setmanal de Banyoles amb presència restringida únicament a les parades d’alimentació amb l’objectiu de garantir la compra de productes alimentaris, tal i com va establir divendres la Direcció General de Salut de la Generalitat, malgrat que des de l’Ajuntament s’havia acordat suspendre la celebració del mercat. Finalment, han parat 32 dels 41 marxants que habitualment ofereixen els seus productes a Banyoles. Les parades s’han ubicat en els seus emplaçaments habituals amb l’objectiu de no confondre els clients i s’han respectat les mesures establertes, respectant la distància entre parades i reforçant les mesures d’higiene.

  

Banyoles, 18 de març de 2020