Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles treballarà per tornar a organitzar una F3st4 final de curs de secundària l’any vinent

La iniciativa es va celebrar per primera vegada a mitjans de juny al camp de futbol vell amb gran èxit

dimarts 05 juliol 2022

L’àrea de Joventut i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles treballaran per tornar a organitzar una nova edició de la F3st4 Final l’any vinent per celebrar el final de curs dels centres de secundària, després de l’èxit de la primera edició que es va celebrar a mitjans de juny al camp de futbol vell. La festa està organitzada per la Comissió Cultural Jove (COCU Jove) formada per alumnes de tercer i quart d’ESO dels centres de secundària de Banyoles. 

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Banyoles, Gemma Feixas, ha fet un balanç molt positiu de la festa i ha destacat que “va venir més gent de la que ens esperàvem i calculem que en el moment de màxima afluència hi van participar unes 500 persones, tot i que al llarg de la nit n’hi van passar més perquè els i les joves podien anar entrant i sortint”. “La festa es va desenvolupar sense incidents, amb un gran ambient festiu i estem convençuts que és una bona fórmula per a donar-hi continuïtat”, ha afegit Feixas. 

La F3st4 Final es va fer de les 8 del vespre a la 1 de la matinada el divendres 17 de juny al camp de futbol vell, coincidint amb el final de curs dels centres de secundària. Organitzada i dirigida als alumnes de tercer i quart d’ESO, la festa va comptar amb les actuacions musicals de diferents artistes. El Comitè de Banyolinades va ser l’encarregat d’obrir les activitats amb música i dinàmiques amb jocs. Dj Nàtura i Dj Salaa van complementar el programa d’actuacions de la festa, que va comptar també amb la participació de la colla de diables de Les Gàrgoles de Foc, així com de food-trucks. 

A la festa, també hi van participar els tècnics i les tècniques de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. També el Punt de Salut Jove va oferir un Punt Lila mòbil per atendre qualsevol problemàtica.

La F3st4 Final

La festa de final de curs per a l’alumnat de tercer i quart d’ESO era el final del projecte de participació i dinamització juvenil que s’ha portat a terme durant aquest darrer mig any, en què s’ha treballat amb els i les joves de tercer i quart d’ESO amb la voluntat d’organitzar de forma autogestionada una activitat per a l’alumnat d’aquests mateixos cursos. En aquest espai, hi han participat 25 nois i noies dels quatre centres de secundària de Banyoles que s’han constituït com a Comissió Cultural Jove, COCU Jove.