Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles participa al Tourism Job Forum

dimecres 13 març 2019

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Banyoles va participar dijous passat al Tourism Job Forum. Es tracta d’una jornada de networking entre 80 empreses del sector turístic de les demarcacions de Barcelona i Girona i empreses internacionals i estudiants de Turisme i Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona i l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

La jornada, que es va portar a terme a l’Aula Magna Modest Prats de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, va comptar amb la participació d’unes 80 empreses que van oferir ofertes laborals i convenis de pràctiques a més de 450 estudiants i titulats de la Universitat de Girona, entre les quals, a més de l’Ajuntament de Banyoles, hi havia l’Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona o l’Associació de Càmpings Girona Costa Brava Pirineus.

En total, des de l’Àrea de Turisme es van entrevistar 12 persones estudiants de Turisme, de Publicitat i Relacions Públiques o de l’Escola d’Hosteleria de Girona, que cursen el cicle formatiu d’agència de viatges o de guia, tots ells amb experiència en atenció al públic o en empreses del sector turístic.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Joana Vilà, ha destacat que “aquesta és la tercera vegada que des de l’Àrea de Turisme participem en aquesta jornada de networking, que fins ara se celebrava en el marc de la fira Girocamping” i ha afegit que “estem molt satisfets de l’experiència perquè ens permet entrevistar personalment i conèixer directament estudiants perquè puguin fer pràctiques remunerades a la nostra Oficina de Turisme i explicar als visitants d’arreu totes les accions de promoció de la ciutat que es fan durant l’any a Banyoles”.

A banda de participar a la jornada de networking, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Banyoles promociona la seva oferta de treball a la borsa de la Universitat de Girona.