Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles obre la programació de teatre familiar de l'any amb Strafalari del Mag Lari

La programació familiar, a càrrec de l'entitat T tela, inclourà diferents espectacles, a més de les campanyes escolars de teatre i música. Els espectacles de pagament de teatre familiar han tingut una ocupació mitjana del 86% l’any 2023, amb quatre espectacles que han exhaurit entrades

divendres 19 gener 2024

El Mag Lari i el seu espectacle Strafalari arriben aquest diumenge (17h) al Teatre Municipal de Banyoles amb entrades exhaurides. Es tracta d’un dels plats forts de la temporada d’arts escèniques de la ciutat que va exhaurir les localitats en poques hores. 

El Mag Lari portarà a Banyoles el seu últim xou al més pur estil de Las Vegas amb grans il·lusions i el seu “strafalari” vestuari, humor i manera de fer. Un espectacle que promet una gran quantitat de diversió i participació del públic. 

Aquest és el tret de sortida de la programació familiar de T tela per aquest primer semestre del 2024, que també comptarà amb la companyia Marga Socias, i la seva instal·lacióespectacle Biblioteca de la curiositat infinita, al febrer; els Farrés Brothers amb Dins el cau del Tabalet, al març; i la companyia de dansa urbana Brothers Bros i el seu Around the world. 

A més,T tela també es farà càrrec de la gestió i programació de la campanya escolar de teatre i, per primera vegada, també, de la de música, una iniciativa de l'Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Banyoles. 

86% d’ocupació

T Tela és l’entitat que, en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles, s’encarrega de la programació familiar a la ciutat. L’any passat es van programar set espectacles de pagament dins la programació estable de Cultura Banyoles amb una ocupació global del 86% i 1.450 espectadors, conseguint exhaurir les entrades en quatre dels espectacles programats: Anki, La nena dels pardals, Post Clàssic i Sotabosc. 

A més, a aquestes xifres cal sumar-hi els espectacles gratuïts i d’exterior, nou en total, amb un gran èxit d’assistència. Va ser el cas de la festa l’inici de temporada amb més de 300 assistents, però també les col·laboracions dins les Festes d’Agost i la Festa Major amb l’Agrupació de Barraques i Joventuts Musicals, programant un concert familiar al recinte de Barraques. Així com la participació al festival Troba’m que va omplir el Monestir amb una proposta de màgia i clown. 

Tota la informació i les entrades pels espectacles d’aquest primer semestre de l’any ja es poden trobar a ttela.cat i al web de Cultura Banyoles.