Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles obre demà la temporada de bany a l’Estany

La temporada de bany a l’Estany de Banyoles s’iniciarà demà dissabte 3 de juny i s’allargarà fins al 17 de setembre. L’Ajuntament de Banyoles, que regula el bany a les zones autoritzades a l’Estany, ha fixat els horaris per a la zona de bany de la Caseta de Fusta i, a partir de demà dissabte, s’hi oferirà el servei de salvament i socorrisme.

divendres 02 juny 2023

A la zona de bany públic de la Caseta de Fusta, s’ha delimitat la zona de bany, que és d’uns 30 metres des de la riba, i es fixa l’aforament màxim en 250 persones. 

L’horari d’accés a la zona de bany de la Caseta de Fusta serà de dilluns a divendres de les 2 del migdia a les 7 de la tarda fins al 22 de juny. Els caps de setmana i la resta de dies de juny a partir de Sant Joan l’horari serà de les 11 del matí a les 7 de la tarda. Durant els mesos de juliol i agost l’horari serà cada dia de les 10 del matí a les 8 del vespre. Com a novetat, aquest horari s’allargarà fins a l’11 de setembre. La darrera setmana d’obertura de la zona de bany de la Caseta, a partir del 12 de setembre, es reprendrà l’horari de les 2 del migdia a les 7 de la tarda de dilluns a divendres i el cap de setmana de les 11 del matí a les 7 de la tarda, fins al 17 de setembre quan es tancarà la temporada de bany. Dins aquests horaris s’oferirà el servei de salvament i socorrisme.