Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles modifica els horaris del Triatló Internacional

La coincidència amb la convocatòria d’eleccions a les Corts obliga a avançar un dia el calendari, tot i que es mantenen les competicions. El Campionat d’Europa de Triatló Youth es farà els dies 20 i 21 de juliol i l’Internacional de Relleus Mixts i els Campionats d’Espanya, el dissabte 22

dimecres 14 juny 2023

La convocatòria d’eleccions a les Corts ha obligat a modificar el calendari del Triatló Internacional de Banyoles, que s’havia de celebrar entre el 21 i el 23 de juliol. L’Ajuntament i les federacions espanyola i europea han acordat avançar un dia les dates de les competicions que finalment se celebraran entre el 20 i el 22 de juliol, mantenint les proves previstes. 

Banyoles acollirà tal i com es preveia les competicions de Triatló de caràcter internacional i nacional que reuniran uns 1.500 esportistes, encara que amb lleugeres variacions al programa de proves del Campionat d'Europa de Triatló Youth i dels esdeveniments de la Lliga Nacional de Clubs, els campionats d'Espanya de Triatló per Clubs i Relleus Mixts. “La convocatòria d’eleccions per al diumenge 23 de juliol ha obligat a modificar les dates per evitar la coincidència de les competicions amb la jornada electoral, però l'esforç entre l’ajuntament i les federacions permetran mantenir l'interès esportiu dels clubs”, com ha explicat el regidor d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost. 

Les competicions del Campionat d'Espanya de Triatló per Clubs i del nacional de Relleus Mixts 2023 es disputaran durant la jornada del dissabte 22. Durant el matí, des de les 8 i fins a les 12, cada trenta minuts es donarà la sortida per a cadascuna de les dues sèries de Primera i Segona Divisió, tant masculina com femenina, del Campionat d'Espanya de Triatló per Clubs. Amb el mateix format, entre dos quarts de 3 i les 4 de la tarda prendran la sortida les sèries A i B de Tercera Divisió, tant masculina com femenina.


El Campionat d´Espanya de Triatló per Relleus Mixts es disputarà a partir de les 7 de la tarda del dissabte 22. 

L'inici de la competició del Campionat d'Europa de Triathlon Youth també es veurà afectat i s’avançaran al dijous 20 de juliol les tres sèries preliminars masculina i femenina, que es disputaran a partir de les 7 de la tarda. El divendres 21 de juliol tindran lloc, també a partir de les 7 de la tarda, les dues mànegues finals de cadascuna de les categories Youth, masculina i femenina. El dissabte 22 de juliol a les 5 de la tarda es disputarà el Campionat d’Europa de Triatló Youth per Relleus Mixts.