Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles inicia una nova edició del programa ‘Eduquem en família’

Dimecres es farà la primera xerrada del curs amb una sessió en línia amb la psicòloga Mercè Conangla sobre emocions en temps de Covid

dilluns 28 setembre 2020

Aquest dimecres s’iniciarà l’11a edició del programa ‘Eduquem en família’, un projecte per compartir experiències de formació i sensibilització sobre educació per a les famílies. El nou curs de l’’Eduquem en família’ començarà amb una xerrada online sobre la gestió de les emocions en els temps actuals.

‘Estima’m perquè me’n pugui anar: eines d’ecologia emocional per viure en temps de Covid’ anirà a càrrec de la psicòloga clínica i educativa, infermera i escriptora i co-creadora del model d’ecologia emocional, Mercè Conangla. Conangla reflexionarà sobre el moment present en què la incertesa ha passat a ser la normalitat i a plantejar eines per generar espais on cada infant i jove pugui accedir als recursos emocionals que els permeti construir amb confiança i no des de les pors una vida amb sentit.

La sessió es farà en directe i en línia aquest dimecres 30 de setembre a 2/4 de 9 del vespre per l’aplicació Zoom i s’hi podrà accedir a través del bloc educacio.banyoles.cat.

Eduquem en família

El projecte ‘Eduquem en família’ s’ha consolidat com un projecte de ciutat per compartir experiències de formació i sensibilització sobre educació per a les famílies. El programa està organitzat per les diferents associacions de mares i pares d’alumnes dels centres educatius de Banyoles, des de l’escola bressol fins a secundària, amb el suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament.

Per aquest curs escolar, el programa incorpora nous formats i maneres de fer per mantenir l’essència del projecte i adaptar-se a les circumstàncies actuals.