Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles inicia les obres d'arranjament del carril bici del carrer dels Agraris

Les obres està previst que s'executin en un termini de dos mesos

dijous 25 gener 2024

L'Ajuntament de Banyoles ha iniciat aquesta setmana les obres d'arranjament del segon tram del carril per a bicicletes del carrer dels Agraris, al barri de Can Puig. Les obres està previst que s'allarguin per un període de dos mesos i permetran completar l'arranjament d'aquest carril, que connecta amb la xarxa de Vies Verdes. 

Els treballs han de permetre arranjar el paviment de formigó del carril per a bicicletes que està molt deteriorat perquè amb el temps ha incrementat el seu ús i la intervenció és clau per a la seva durabilitat i seguretat. A més, les obres se centraran també a reforçar estructuralment la passera que transcorre per damunt de la font d'en Sala. En aquest tram, el paviment de formigó del carril bici ha assentat perquè es troba molt pròxim a la llera de la riera Canaleta.

El tram que es repararà va de la cruïlla amb el carrer Boi Juscafresa fins a la Font d'en Sala. La intervenció consistirà a enderrocar el paviment de formigó del carril bici existent que es renovarà col·locant-hi un paviment de formigó en massa acolorit en vermell. A més, es consolidarà i reforçarà amb micropilots el tram de la passera que transcorre per damunt de la Font d'en Sala.

Les obres d'arranjament s'han adjudicat per uns 80.000 euros i està previst que els treballs s'allarguin uns dos mesos.