Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles disposa d’una nova plataforma de comerç local en línia

Impulsada per la Diputació de Girona, és gratuïta i està oberta als comerciants, restauradors i petits productors locals

dilluns 23 novembre 2020

L’Ajuntament de Banyoles s’ha adherit a la nova plataforma de comerç en línia impulsada per la Diputació de Girona per promoure el comerç local. A la nova plataforma web s’hi poden adherir comerciants, restauradors i petits productors locals per comercialitzar els seus productes de forma gratuïta.

La nova plataforma s’ha creat amb l’objectiu de facilitar que els establiments puguin arribar als consumidors i incrementar la seva visibilitat. Els clients, per la seva banda, podran fer les compres als comerços del municipi des de casa, i tindran més facilitats per accedir a l’oferta local de productes.

En aquests moments, a la plataforma de comerç local de Banyoles hi ha 8 establiments visibles i 71 usuaris registrats. Els usuaris poden ser tant establiments venedors com compradors possibles. La plataforma no ofereix directament el servei de pagament, però cada comerç pot especificar com a servei propi el pagament telemàtic. El servei és gratuït tant per als establiments com per als clients, però per donar-se d’alta, els establiments han d’enviar una sol·licitud a l’Ajuntament, a través de la plataforma.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha destacat que aquesta nova plataforma “és un aparador més, en un únic espai, dels establiments de Banyoles i dels productes que ofereixen que els permet tenir visibilitat no només a Banyoles, sinó també a altres municipis de la demarcació de Girona i especialment a les portes de la campanya de Nadal i Reis”. En aquest sentit, Anna Tarafa ha remarcat que “serà important que més comerços i establiments s’hi vagin adherint per guanyar visibilitat”.

Per la seva banda, la presidenta de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, Dolors Busquets, ha agraït la implantació de la nova plataforma per al comerç local perquè “no estàvem massa acostumats a disposar de les noves tecnologies, però ens hem adonat que funcionen i que ens hem de posar al dia”.

La nova plataforma de comerç en línia de Banyoles es pot visitar a través de l’enllaç:
https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/banyoles/public/