Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles celebra la tercera edició del festival 17820

Es farà aquest divendres i dissabte en diferents espais i amb una quinzena de propostes

dilluns 26 setembre 2022

Banyoles celebrarà aquest cap de setmana la tercera edició del festival 17820 de música electrònica i art digital. El 17820 es farà en dues jornades, una divendres i l’altra, dissabte, en cinc escenaris de Banyoles. Les entrades ja estan a la venda a www.festival17820.cat. 

Després que l’any passat les restriccions per la pandèmia obliguessin a concentrar les activitats al Claustre del Monestir de Sant Esteve, en aquesta tercera edició el festival recupera l’esperit de la primera edició amb una programació àmplia i que busca trencar els estereotips sobre la música electrònica.

El director del festival, August Corominas, ha explicat que en aquesta edició han volgut trobar un punt d’equilibri entre la primera edició, quan es van programar activitats en vuit escenaris de Banyoles, i la segona, amb les activitats concentrades al Claustre del Monestir, amb un format més híbrid que combina propostes en cinc espais diferenciats i amb propostes tant gratuïtes com de pagament. 

El festival 17820 s’iniciarà divendres a les 7 de la tarda a la plaça dels Estudis amb DaMa, una proposta de poesia musicada. A partir de les 8 del vespre, a l’església del Monestir hi haurà Balago, Granular Bastards i Evol en directe amb un format més experimental i tancarà el dia Miquel Llansó al bar 800. 

Dissabte el festival començarà al migdia amb un Vermet Electrònic a càrrec de La Local Cooperativa amb Oniria Sister i La Calor. A partir de les 6 de la tarda, la programació es concentrarà al recinte de Barraques on s’oferiran una desena de propostes amb noms propis com Lydia Vilas, Atico Corp o Cybersonic & Chris Borau.

El regidor de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Banyoles, Miquel Cuenca, ha destacat que “el festival 17820 ens permet completar el trencaclosques cultural de la ciutat oferint una completa proposta de música electrònica i art digital que, d’altra manera, seria difícil poder oferir”.

El festival 17820 està organitzat per Calàbria Kol·lectiv i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles. Les entrades per al festival ja estan a la venda a la mateixa pàgina web www.festival17820.cat.