Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Banyoles aprova les ordenances fiscals per a l’exercici 2023

L’Ajuntament ha celebrat aquest vespre la sessió ordinària d’octubre del ple municipal

divendres 28 octubre 2022

  • s'han aprovat les mesures del Pla Antifrau de l’ajuntament
  • s’ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’ajuntament i el Consell Comarcal per a la creació de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials de Banyoles i la segregació de l’ajuntament de l’Àrea Bàsica del Consell Comarcal i s’ha aprovat prendre en consideració l’establiment dels serveis socials municipals.
  • s’ha aprovat provisionalment la modificació de les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2023 que preveuen la congelació de taxes i preus públics, excepte de la taxa de cementiri per a la que s’actualitzaran els preus. També es modifiquen les bonificacions per a la instal·lació de plaques solars.
  • s’han estimat les sol·licituds del departament d’Educació per la declaració d’obres d’especial interès i utilitat municipal per a la construcció de la pista de l’INS Pere Alsius i per a un mòdul a l’INS Pla de l’Estany i es desestima la sol·licitud del Club Natació Banyoles.
  • s’han aprovat provisionalment dues modificacions puntuals al Pla d’Ordenació Urbanística de Banyoles (POUM) per a la divisió d’una finca qualificada com a zona industrial i per a l’adaptació d’ajustos a la normativa urbanística.