Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Adrià Viñas estrena Gran Sonata a La Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles

Es tracta d’un espectacle multimèdia amb audiovisuals, fotografies, música, escultura i poesia

dimarts 03 octubre 2023

L’actor banyolí Adrià Viñas estrenarà aquest cap de setmana Gran Sonata el seu darrer espectacle de clown contemporani i teatre gestual per a tots els públics. El muntatge es podrà veure aquest cap de setmana en tres sessions a La Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles. Les entrades ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat). 

A la Gran Sonata, un compositor de l’època barroca ha estat elegit per anar a l’època actual per fer el seu últim gran concert, però no li han explicat que, en aquesta època, també tenim teatre i això fa que el Sr. Puant porti amb ell mateix el seu teatre. Com que no li cap tot el teatre a la furgoneta, ha hagut de portar la meitat de la platea i, amb ella, les seves entranyes, allò que normalment el públic no veu: el camerino, el lloc íntim on els artistes viuen moltes coses abans de sortir a escena i on el públic podrà espiar la vida més íntima del Sr.Puant. Un món vestit de rosa on somnia, balla i juga a tenir aquella vida que no té als escenaris. 

Gran Sonata és un espectacle de clown contemporani i teatre gestual per a tots els públics on la improvisació hi té un paper fonamental que farà que cada funció sigui única. És un espectacle ple de sorpreses i on la participació del públic és clau produït per la Companyia Le Puant, amb el suport dels ajuntaments de Banyoles i de Terrassa i està protagonitzat per l’actor i clown banyolí Adrià Viñas.

Les entrades estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles.